fredag 23 mars 2012

Bloggar att läsa

Jag stirrar på bloggarna i min rss-läsare. Nu känner jag en trötthet på dom. Väldigt många är stora företag, av olika storlek, men ändock företag. De pressar ut massor av opersonliga inlägg med köp-köp-köp-reklam. Inspiration och glimtar av vardag kommer glest.

Jag skulle vilja hitta nya guldkorn. Vardagliga bloggar om pyssel, inredning, färg, foto, mat och bak, böcker, eko och utflykter. Ge mig ditt bästa tips! Mindre bloggar som fortfarande samtalar med läsare. Finns det ens? Jag kanske söker efter fenomen som är döda?

5 kommentarer:

Maria sa...

Hej Anna E!
Det där är lite svårt. I takt med att jag fått fler bloggläsare så hinner jag inte kommunicera med alla. Och då har jag ju ingen jätteblogg precis. Men jag vill egentligen ha kommunikation. Och hinna besöka dem som skriver hos mig. Nu hann jag till dig iallafall =) Det var ju bra!
Men det måste ju finnas många bloggare som samtalar med sina läsare. Mne jag har märkt att även en del mindre bloggar inte kommer tillbaka och svarar.

Anna Eleonor sa...

Mm och alla gör på olika sätt. Jag är nyfiken och om någon hälsar på här tar jag alltid en sväng förbi hos den. Kanske skriver jag något, eller så upptäcker jag något nytt som jag prenumererar på. Jag förstår att ingen människa har obegränsat med tid att surfa runt hit och dit. Kommunikation kan ju ske på olika sätt. Kanske ska jag skriva ett helt inlägg på det ämnet...

Karin sa...

Hej Anna. Kul att du hittat min nya blogg. Där kommer det INTE att finnas nån reklam, det lovar jag, och inte säljer jag nåt heller. Hoppas du gillar den :)

Madeleine Berglund sa...

Hej!

Jag kan meddela att sänggaveln nu är på plats.
Jag ska bädda sängen och fota när jag kommer hem.

Sedan packar jag kylväskan, bakar en pizza och sticker till Hälsingland över helgen.

Jag tycker Flora på spotlife är en sådan fin och kreativ bloggare. =D

Kram Madeleine

Anna Eleonor sa...

Karin: Det tror jag säkert att jag kommer.
Madeleine: Jag håller utkik efter bilderna. Ha en bra helg i Hälsingland! Tack för tipset!