fredag 1 oktober 2010

Träningen ligger nere

Jag började ju hurta, gå promenader, cykla och styrketräna för att bli stark och smidig till en hemlig grej. Tyvärr blev det dåligt med träning i slutet av förra veckan och denna vecka har det inte blivit något alls på grund av denna urusla förkyling som inte vill ta slut. Bu för den!

Jag är ändå glad att jag valt att träna utomhus och ännu inte börjat på gruppträning inomhus. Jag surfade in på en blogg som skrev om en knasig sak hon råkat ut för. Tjejen framför hade genomskinliga byxor på sig utan trosor under!!!! Skräckupplevelse.

Nu är det nog första gången på eviga tider som jag faktiskt längtar efter att börja träna igen. Att gå ut och gå utan att bli helt andfådd av en förkylning. Att lyfta hantlar och bli trött i musklerna i stället för att lyfta toapapper och få svid under näsan. Och när jag blir frisk ska jag göra en stenhård plan där jag ägnar massor av tid åt studier, mycket tid åt träning, äta regelbundet och på fritiden som blir kvar göra nåt avkopplande. Typ pyssla, ta kort eller gå till fridfulla platser.

9 kommentarer:

Madeleine Berglund sa...

Hej!

Jag har varit inne på den bloggen nu och är inte särskilt imponerad faktiskt. Hon har ju inte tagit några bilder själv utan bara lånat andras. Det tycker jag är jätte trist när bloggare gör så. Väldigt opersonligt!!!

Du blir nog frisk snart, hej å hå då är det bara att börja träna igen. =) Själv var jag på yoga imorse, underbart kan jag meddela, hihi.

Kram Madeleine

Anna Eleonor sa...

Tack för peppningen!

Ja jag tänkte mest på den som katalog, inte som en personlig blogg. Kul att få veta vad du tänker!

Madeleine Berglund sa...

Ja, visserligen men jag tycker det är som att kopiera andras verk genom att nästan enbart använda andras bilder och inte tillföra något eget. Jag personligen skulle inte få ut något av det.

Men där tycker vi olika!!! Det är ju helt okej!
Ha nu en riktigt fin fredagskväll!
kram Madde

Claramaja sa...

Tråkigt att inte vara helt pigg och kry, men snart är du på G igen. Hade en sådan svacka för lite sedan, man tror att man aldrig ska få tillbaka energin. Men vips så ligger turbon i. Krya på dig och Kram

jes sa...

Vad roligt att du längtar efter att träna!! Hoppas du blir frisk snart så du kan sätta i gång igen =) Kram jes

Syster sa...

Borde jag också börja träna!?
Jag måste sätta fart i sådant fall.

Anna Eleonor sa...

Tacka Claramaja och Jes! Jag tror jag blir frisk i helgen, men visst känns det som att det aldrig ska ta slut.

Syster: Hehe, ja det borde du nog. Å andra sidan har jag för mig att du hållit igång lite med simning och cykling. Eller?

Miss Upsey Daisy sa...

Träning är så kul. Föder så mycket energi. Sedan vill man jui inte kolla på folks rumpor men det är en annan historia ;-)

Glamour-Och-Fläskpannkaka sa...

krya på dig!