onsdag 17 augusti 2011

De säger att jag ska vila

Ja en säger i alla fall åt mig att vila och njuta innan jag får jobb för då blir jag ju trött och stressad ändå. Typ så. Idag har jag njutit av solen och värmen. Först satt jag en stund på balkongen i den härliga värmen, jag åt lunch på balkongen och sedan tog jag en promenad förbi åkrar, genom skog och så längs stora vägen hem. För i morgon kommer jag att få veta liksom slutgiltigt. I morgon ska jag på en intervju. Och på eftermiddagen lär jag få veta om det blir något jobb. För sedan börjar liksom terminen.

Om jag inte skulle få någon av de tjänster/vikariat jag intervjuats för så har jag kontakt med en skola som behöver en timvikarie. Så jag håller tummarna. Jag lär växa med uppgiften för jag kan ju inte säga att jag är fullt förberedd för allt vad det innebär att ha 100% ansvar för egna lektioner och alla "mina" elever. Men som sagt, det växer jag ju in i. Bara någon ger mig chansen att börja växa så.

I går såg jag för övrigt det allra första avsnittet av Sex and the City. Jag har aldrig sett det förut för när serien gick första varvet kom jag in av en slump och det var nog mitt i en säsong. Kanske inte ens första? Ja jag ska nog plåga mig uppe alla tisdagsnätter nätter nu för att se alla avsnitt från början.

Nu ska jag avsluta dagen med ett glas citronlemonad och en fet bit arrakskaka. Den ligger bara och tar plats i frysen och det är bara jag som äter den ändå. Så jag gör en god gärning. :)

Tjipp!

uppdaterat 18/8-11: det är visst varje natt de visar Sex and the City.

2 kommentarer:

Gunnar Deckare sa...

Det kommer Du säkert att klara av bara Du får möjligheten. Hoppas du får jobb i en eller annan form.

Anna Eleonor sa...

Tack! Skönt med stöd även över nätet.