söndag 12 februari 2012

Lördagen som passerade

Igår fick jag hjälp med målning i det lilla lilla huset vi hyr och ska flytta till. Nu har vardagsrumstaket fått ett första varv av den sista färgen. Ska bli intressant att se det i dagsljus. Hur många fläckar har vi missat??? Hjälpen räckte även till att slipa alla lister från hallen så nu är de redo för nästa steg i processen. Skönt! Hyresvärden kom förbi och gav lite snabba instruktioner om hur vi ska göra för att lufta elementen och hur ofta det nog behöver göras!

Sen åkte vi hem till vårt nuvarande boende och jag lagade köttfärssås och makaroner. Salladen slängdes ihop bakom min rygg och överraskade med färsk lök i isbergssallaten.

Melodifestivalen och kvällen till ära hade jag köpt ett snacks jag inte ätit förut. Nån ny variant av ostbåge som var mindre, rakare och ojämnare i formen. De var väldigt knapriga. Inte i min smak. Melodifestivalen var lite halvljummen men publikens jubel när David Lindgren framförde sin låt talade för att han skulle gå direkt till Globen och finalen.

Efter mellon flippade jag vidare och landade på Scooby Doo 2 och det var en helt okej upplevelse. Alla andra filmer hade jag redan sett så det var ju åtminstone en ny film för mig.

Hur var din lördag?

1 kommentar:

jes sa...

Vad spännande med huset ni hyr =)!!!! Kram jes