lördag 15 maj 2010

Sommarvarmt och virkade handdukar

Rosa med en ton av aprikos, tulpaner i flock

Puh vad varmt det är idag! För all del trevligt men jag verkar inte palla med det riktigt hävligt. Jag var nere till stan för diverse ärenden kring utställningsplanering. Ramaffärer, bokaffärer, pysselaffärer. Allt för att reka lite. Och så mätte jag hyllor på montern inne på bibblan. Därutanför finns rabatten med dessa tulpaner. En väldigt fin färg som tyvärr inte fångades till fullo av min mobilkamera.

Jag var inne en sväng på Myrorna, där kan det finnas inspiration. Det var där jag såg de virkade handdukarna.Vilket arbete! Tror du de är bra att torka sig på? Jag köpte inte för jag vet inte om de passar oss.

Nu ska jag ut och spana efter vilda blommor. Jag vet inte var man plockar såna här i stan. Vad gör du idag?

9 kommentarer:

Anonym sa...

Åhh vad skönt med värme =) Här har regnet öst ner!!! Hoppas det går bra med din utställning!!! Och hoppas du hittade vilda blommor =) Kram jes

Anna Eleonor sa...

Vi hade lite regn igår, det var så kvavt att jag trodde det skulle bli åska. Idag har det varit 22-25 grader. Nja, det var svårt att hitta gullvivor. Det växer i folks gräsmattor men jag hittade ingen bra plats med många vilda. En liten rugge i ett dike fick dela med sig till mig.

Anonym sa...

Vad skönt med värme, hoppas den kommer hit snart oxå =) Glad du hittade diket iaf så du kunde få lite blommor =) Kram på dej/ jes

Glamour-Och-Fläskpannkaka sa...

hade gärna haft sommarvärme idag!
vackra tulpaner!

Madeleine Berglund sa...

Hej!
Jätte tack för ditt stöd.

Vilka vackra tulpaner, ljuvliga.

I vilken stad kommer utställningen äga rum?

Kram madeleine

Madeleine Berglund sa...

Ps. tack för tipset om programmet som redigerar ens bilder. Skit bra, det ska jag kolla upp. Tack igen.

Madeleine Berglund sa...

Eskilstuna är inte så långt borta. Låter jätte kul, jag vill verkligen se utställningen. Ska verkligen försöka komma. Men du skrev 15-15 aug, stämmer det?

Kram Madeleine

Madeleine Berglund sa...

Det var inget såg att det stod juni sen..sorry,;)

Madeleine Berglund sa...

Kikar in och säger hej!!!
kram Madeleine