lördag 18 september 2010

Utflykt och inspiration

Hej!!!
Idag tog jag bilen och begav mig ut på jakt efter seconhandbutiker och loppisar. När jag kom till första stoppet där jag visste att det fanns en butik visade det sig att det var marknad på orten! Så först smög jag runt i hela butiken sen scannade jag av hela marknaden. Trots regn. Några smågrejer köpte jag också. De kommer på bild i veckan som kommer.

Efter marknaden åkte jag vidare och hamnade på en prylmarknad jag besökt då och då, men alltid lyckas glömma bort mellan varven. Där fanns det saker men inget som lockade mig. Dock fanns en loppis utanför och där fanns en trevåningskakburk. För nästan 300:-! Aldrig att jag betalar så mycket pengar för en kakburk. Snälla hjälp mig att leta efter denna kakburk! Snälla snälla, blink, blink. För att avrunda dagen styrde jag kosan ännu en bit bort, såg en gullig ko med horn som jag fotograferade och sen kom jag fram till den stora orten. Där hittade jag inte den butik jag trodde fanns där. Måste kolla eniro hur det ligger till.

Åkte hem och åt lite mat sen letade jag rätt på ett scrapbooking-event här i stan! Vilken kreativitet! Vad pinaler alla hade! Vad grejer det finns! Vad man kan hitta på och göra! Jag talade med en jätteduktig försäljare som gav mig studentbudgettips och massa andra tips. Så köpte jag en specialaretändsticksask jag ska dekorera och ge bort. Och då gav hon mig två saker "för att du är student". Om jag lyckas tota ihop nåt av allt detta så får ni se.

Nu, måste jag nästan vila efter alla intryck.

P.s kor är fantastiska djur. De är så lugna och lagom nyfikna. Perfekta att fotografera egentligen. Och så är det kloka och själfulla. Kor är mina favoritdjur förutom gris och hund.

8 kommentarer:

Anonym sa...

Lät som en mysig dag =) Kram jes

Madeleine Berglund sa...

Hej!
ÅÅå vilken härlig dag. Det ska bli jätte kul att se vad du köpt. Jag lovar att hålla utkik efter en sådan burk som du leter efter.

Ja, men du, jag älskar också kor. Vilka djur alltså!!! Underbara på alla sätt.


Kram Madde

Anna Eleonor sa...

Ja jag tycker det är rätt skönt att åka på utflykt så här. Och det blev lite bättre än vad jag trott. :)

Anonym sa...

Jag hoppas föresten du hittar din kakburk! Jag är aldrig på loppis och sånt, annars skulle jag gärna hjälpa dej.

Det var fint det du skrev om kor. De är fridfulla på något sätt. Vi ska åka till en gård här i närheten (Wapnö) där man får se hur korna har det och så. Så här skriver de på deras hemsida:

Glada välmående kor.
Wapnös djur är alla frigående.
De går fritt omkring inomhus under den kalla delen av året och utomhus under den varma.

Kommer tänka på dig då.

Kram jes

Cissi sa...

Jag såg i tidningen igår att det skulle vara scrapträff i Tomaskyrkan, det hade varit kul att kika in men jag har varit i Stockholm på pralinkurs hela dagen. Men det är urtrevligt med scrapträffar, hur mycket inspiration som helst. Perfekt om man är nybörjare och vill komma igång på allvar. :)
Jag har ingen koll alls på loppisar här i trakten så tips mottages tacksamt, du verkar vara bra på att loppisfynda! :)

Madeleine Berglund sa...

Hej =)

Senare idag tänkte jag lägga upp bild på mina muffins som jag bakade efter ditt recept. Muuums!!!

Kram kram Madde

Therese H sa...

Åh, en sån kakburk har jag! Tyvärr vill jag behålla den men jag förstår varför du är på jakt. Hoppas du hittar den någonstans.

Anna Eleonor sa...

Lyckos dig! Ja jag håller korpgluggarna öppna och rätt vad det är så hittar jag den.