fredag 5 november 2010

Utmaningen Boda borg

Min träning var förberedelse för Boda borg. :D Vi var där ett litet lag på 4 personer. Vi var så himla bra! Enligt informationen var snittet en bana i timmen. Vi hade aldrig varit på Boda borg i Oxelösund så då borde det snittet gälla oss. Vi tog 10 banor på 7 timmar inklusive lunch och eftermiddagsfika. :D

Så stolt var jag!

När vi startade så var det lika förvirrat som när jag var på Boda borg i Östersund. Man kliver in i rummet och fattar ingenting. Tiden tickar och vips så får man gå ut utan att ha gjort ett enda jota. Men vi kom i gång och när vi tackade för oss hade vi klarat alla röda(6st), 2 gröna och 2 svarta. Vad är det för nåt? sitter du och hoppar på stolen. Ja det är banor med två eller tre rum. I varje rum måste du lösa ett problem. Det kan vara tankeverksamhet (grön), tankeverksamhet och lite fysiskt (röd) eller väldigt fysiska problem (svarta). I Oxelösund fanns det ledtrådar på prydliga skyltar utanför rummen men i stort sett så gäller det att helt tillsammans klura ut exakt vad man ska göra för att lyckas. Det är uppbyggt med rörelsesensorer, ljussensorer och gud vet allt.
Interiör från banan Plutonen

Interiör från banan Rymdfärden

Mycket kul! Gör det! Minst tre i ett lag. Oxelösunds banor var snygga och välgjord allihopa. Vi var inne och vände i alla. Ja förutom Klaustrofobi som bara två i gänget var inne i. Jag och en till avstod.

Vi fick fribiljetter som gäller söndagar i december så nu hoppas jag att vi åker dit och försöker knäcka fler rum! Vad säger ni som var med??? ;)

1 kommentar:

Madeleine Berglund sa...

Hej!

Ja, jag förstår hur du tänker. Jag personligen tycker det är viktigt med en fast och trygg punkt som ser likadan ut. Sen runtomkring kan man vara kreativ, nytänkande och förändra lite bäst man vill. Lite som att måla naglarna.

Jag är en väldigt trygg person som vill ha en stabil och fast punkt. Har jag det, då kan jag änka nytt och förändra. Förstår du hur jag tänker?

kram Madde