tisdag 14 december 2010

Känner du dig smal och skranglig?

Känner du dig smal och skranglig? Jag har ett tips till dig. Skaffa en klänning med empireskärning, när det är smalast under bysten, gärna med lite små veck och draperingar under. Ett säkert kort. När vår kronprinsessa gled in i sin tjusiga kläning med sådan modell fanns det folk som såg en gravidmage i skuggan av klänningen. Jag blir arg, lika arg som förra gången, fast då handlade det om UnderbaraClara.

Jag vet inte sanningen om Victoria. Det jag däremot vet är att de allra flesta som bär en sådan klänning ser havande ut. Men, igen, det är oftast den alldeles normala magen. Eller tror folk att alla med tunikor som är skurna under bysten är gravida??!! Så för att se så platt ut, i tv, som Victoria så är man jävligt platt. Förutom att man bör respektera alla kvinnor och låta bli att diskutera varje rynka, form och hårstrå så tycker jag det är ännu mer osmakligt att skriva om rundare former och putmage när det gäller en kvinna som haft ätstörningar. Tänk om Viccan hittat sin mysvikt? Tänk om hon njutit av god mat med sin kära man? Tänk om hon hatar när folk kommenterar hennes kropp?

Titta på folk på stan och ni kanske lär er hur magar brukar se ut.

Arga Anna

2 kommentarer:

jes sa...

Ja det är fruktansvärt. Tycker det är så konstigt att man över huvudtaget väljer att kommentera över naturliga kvinliga former men att den trådsmala lindex modellen som ser ut att svälta sig själv, som visar underkläder på stora affisher anses som normal. Men så fort en sån trådsmal tjej går upp några kg och blir "normalviktig" eller tillochmed fortf väldigt smal, så anses hon som tjock. Hänt tex Aguilera och Brittney. Kram jes

Anna Eleonor sa...

Exakt!!!