tisdag 31 maj 2011

Examensmiddag och sommar

Ja jag borde sitta klistrad vid min sista skrivuppgift just nu men jag vill dela med mig av en glimt av vad jag upplevde av examensmiddagen och hur det känns att det snart är sommar!
Röd ros i examenspresent och annat småkrafs
All vi som var på middagen fick varsin jättefin ros och en dikt på guldpapper! Den rosen lyckades jag få med mig hem med kort skaft, då fick den nämligen rum i handväskan. :) De gula satinrosorna har jag sytt men hann inte sätta fast dem på den bolero jag bar. De ska jag sy fast så de får vara med på mitt kalas i sommar! Naglarna hade jag målat i grönt, lila och rosa. Tidningen får vara bakgrund för jag tycker färgerna och sommarkänslan passar in. Jag längtar efter sommar nu så jag kan andas och slappna av en stund innan det förmodade slitet som jobbsökande, extrajobbande och legitimationsjagande sätter fart.

Nu ska jag skriva 2 avsnitt i sista skrivuppgiften. Det är mitt beting i dag!

Heja mig! Vad gör du idag?

6 kommentarer:

Madeleine Berglund sa...

Gratulerar till examen. Ska du börja arbeta till hösten? Gud så spännande!!!!

Kram Madeleine :)

Anna Eleonor sa...

Jag kan inte säga tack eftersom jag är vidskeplig och jag ännu inte har examen i min hand. Men jag kämpar på. På högskolan arbetar man ända in i kaklet. :)

jes sa...

Fin och härlig bild =) Och stolt över dig att du snart är klar =) Så duktig!! Kram jes

Claramaja sa...

Jättefin bild och Grattis till examen, ja var och en sliter på sitt idag har det varit blandat jobb med matlagning, hundpromenixer och extra styrelsemöte i fotbollsföreningen jag är med i, ikväll avslutar jag med att bokföra lite och få lite koll på budgeten, tog mig en avstickare till bloggvärlden, Tacka vet ja den Kram kusin vitamin

Gunnar Deckare sa...

Ok Jag väntar med att gratta tills du har tagit examen. Det kommer Du säkert göra med glans.

Anna Eleonor sa...

Det var snällt Gunnar! :D