tisdag 5 april 2011

Normala skyltdockor

I natten mellan lördag och söndag var jag på stan. Då passade jag på att titta i skyltfönster. :) Förresten var det ju fantastiskt varmt i lördags! Strax innan sju var det 17-15 grader varmt ute och mitt i natten var det 8 grader.

Normala skyltdockor
Jag fick då ögonen på dessa skyltdockor som jag förmodar kvalar in som normala. De är i alla fall inte beniga med stora tuttar som de på Twilfit. Dessa på Zizzi har mera hull rakt igenom men med kurvor och de är normala. Kappahls dockor såg ut som simmare allihopa. Breda raka axlar och smala höfter utan rumpa. Jag har nog inte studerat skyltdockor så noga som denna natt. :) Det finns en butik till som jag vet om som har normala skyltdockor.

Har du sett sådana?

4 kommentarer:

Madeleine Berglund sa...

Hej!

Men gud vad bra med normala skyltdockor. :)

Jag ska inte sy någon klänning utan draperier, det du, hihi. Så spännande.

Kram Madeleine

Maria sa...

Skönt att se! Annars så brukar de ju ha midjor som är helt onormala. Nu måste jag börja spana efter skyltdockor med normala kroppar.

Jag har nog ingen närbild på min lampfot, men den är lite bredare på mitten och avsmalnande neråt och uppåt. Det kallas nog ellipsform...

Anna Eleonor sa...

Hej! Vad rara ni är som hälsar på och lämnar kommentarer. Det känns befriande med olika skyltdockor.

jes sa...

Jätteroligt med normala skyltdockor! Jag har sett det ibland på avdelningar med kläder för större kvinnor men det är ej samma sak som att se normala skyltdockor på vanliga avdelningar =) För på vanliga avdelningar finns det ju oftast bara pinsmala dockor så det var jätteroligt att du hittat det =)
kram jes

Kram jes