lördag 24 april 2010

Klädbytardag här i stan

Ja idag hade det anordnats klädbytardag och jag och en vän gick dit. Vi lämnade in två plagg var och en var det dags att börja leta. Detta ställe var organiserat så att det var inlämning kontinuerligt, så hittade man inget på en gång kunde man gå tillbaka och leta ett nytt varv. Jag lämnade in en kjol och en tunn kofta. Jag såg ett par kvinnor som provade denna kofta så jag tror nog att den fick nytt hem. Kjolen såg jag inte på någon hängare så antingen försvann den jättesnabbt eller så såg jag den helt enkelt inte.

Vad hittade jag då? Jo en jeansjacka eller jeanskavaj. Jag vet inte vilket ord som passar bäst. Kavaj kanske. Och så en gladfärgad blommig tunika. Såg när jag kom hem att det är 100% polyester så den har jag nog inte kvar så länge. Det var lite småroligt att vara på detta klädbyte eftersom det dök upp nya plagg hela tiden. Går man på en second hand så har man ju sett allt när man gått ett varv. Hittar man inget då så är det kört.

Har du varit på klädbyte någon gång?

8 kommentarer:

Gunnar sa...

Hej

Det var längesen jag var på nåt sånt.Annars är man ju ofta inne i loppisar o där kan det bli kläder ibland.Men idén med att byta kläder tycker jag är jättebra.
Trevlig helg!

Anna Eleonor sa...

De som arrangerade här saknade herrar. Det fanns herrkläder så några måste ha lämnat in i alla fall. Men det var glest bland besökarna med herrar. Ja, man kan prova nya modeller och färger och upptäcka nytt när det är klädbyte, och på secondhand/loppis också såklart. Och så sparar man lite på miljön.

Glamour-Och-Fläskpannkaka sa...

Vilken smart ide. Det skulle jag vilja gå på!

Anna Eleonor sa...

Ja det tycker jag du ska göra någon gång! Gör ett klädbyte du vetja!

Madeleine Berglund sa...

Hej!
Vad roligt med klädbyte. =)

Tack för ditt svar på hur man kan förinställa publiceringen. Jätte bra!!! =)

Ja, men jösses vilken inspiration jag fick till min nya bloggbild. Jag gillade särskilt Lotta idén, hihi.
Jag ska nog klura ut något.

Ha en strålande dag!
Kram Madeleine

Linnéa sa...

hej!
du undrade om min mail adress.
moncheri@live.se

Anonym sa...

Skulle vara roligt att se bild på det du bytte till dej =) Kram jes

Anna Eleonor sa...

Å, bra idé Jes!