lördag 1 januari 2011

Årets motto

Jag har funderat på det där med nyårslöfte, men nyårslöften är inte optimalt anser jag. Efter att ha hört Jonna Abelsson i Christer i P3 där hon berättade att åren har fått epitet i stil med "2010 - modets år"*, så blev jag inspirerad.

Det är årets motto jag ska ha. Här kommer det:
Frihet, kreativitet och glädje.

Hur tänker du om 2011?

*modet som i modig.

4 kommentarer:

Michis sa...

Jag brukar inte ha några nyårslöften men mina tankar om 2011 är att det kommer bli ett underbart år. Jag har längtat mycket eftersom 2010 var det värsta i mitt liv kan bara 2011 bli bättre =) Förra året förlorade jag ett liv, detta år kommer jag få ett nytt liv (förlorade pappa, får en ny bebis). Så därför är jag väldigt hoppfull och glad över att lägga förra året bakom mig (så gott det går).

Anna Eleonor sa...

Ja är det din känsla för 2010 så fattar jag verkligen din känsla för 2011. Är det inte rätt fantastiskt att du blev gravid 2010? Ett nytt liv började växa i dig redan då?! Håller tummarna för dig!

Michis sa...

Det är fantastiskt men jag har inte kunnat njuta av det helt för jag sörjt så mycket.. Det är nog inte nåt andra märkt av men jag har varit väldigt ledsen och inte alls tagit till mig det nya livet så mkt som jag skulle gjort om pappa levt. Därför försöker jag se 2011 som nåt nytt nu med det nya livet som kommer! Även om det känns lite motigt just nu med att pappa skulle fyllt 51 år den 8 januari.. då blir det ju lite jobbigt men jag ser ändå ljust på detta nya år =)

Madeleine Berglund sa...

Just do it =D

Jag tror att 2011 kommer innebära mycket nytt och förbereda mig för något kärleksfullt och långvarigt. Som ett förberedande år där mycket som jag väntat på kommer att ske. Jag känner hopp!

Kram Madde