torsdag 10 februari 2011

Snömodd + cykel = okärlek

När jag skulle ta mig hem från stan idag hade de inte snöröjt en enda cykel- och gångbana! Det irriterar mig faktiskt, alldeles särskilt som staden vill veta hur de ska kunna främja cyklandet. :s Det var således 1 dm snömodd över allt. Att dra en cykel i snömodd är ungefär lika tungt som att dra en låst cykel i snöfritt väglag.
Cykel + snömodd = okärlek
Så här såg det ut. :( Enda positiva är väl att jag fick motion och att när jag kom fram till vår gatstump som är bussgata och plogad kände mig som stålmannen när jag formligen flög fram som ett jehu!!!

Jag skulle vilja se en bild från din stad! Hur tar du dig fram? Tala om för mig om du lägger upp en bild så länkar jag dig och du länkar mig. :)

5 kommentarer:

michis sa...

Tack för erbjudandet, finns risk att jag tackar ja till det! Annars är det skönt bara när någon kommer över o gossar med honom ett tag. Så jag slipper =) hehe låter elakt men det är skönt att få pauser ibland. Nu har det varit ganska lugnt o skönt i två hela dagar så jag har njutit av nuet. Sen vet man inte kanske drar skrikandet igång igen det är oförutsägbart med bebisar. Tänkt vi skulle ses någon dag men har inte orkat =( Viljan har funnits men inte orken. Kanske vi kan fika någon dag på stan när jag fått mig lite sömn =)

Madeleine Berglund sa...

Mycket kul med utmaning, den vill jag anta!!! =D

Anna Eleonor sa...

Michis: Ja hör av dig när du behöver.

Madeleine: Vad roligt!

Den tjocke konsulten sa...

Cyklar Mars-Oktober men ställer av den vintertid.

Det är för mycket is och backar i Göteborg för att det skall gå att vintercykla på ett trafiksäkert sätt (både för mig själv och andra trafikanter)

Anna Eleonor sa...

Ja det förstår jag. Jag har ju sett en del av backarna i Göteborg och de skulle jag inte vilja cykla i på vintern. Men här är det mest platt, platt, platt. :)